ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας

    Menu
    • Αρχική
    • Τεχνολόγοι Γεωπόνοι
        • Οδηγός σπουδών
        • Κατεύθυνση Ανθοκομίας – Αρχιτεκτονικής Τοπίου
        • Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής
            • Φωτογραφίες
        • Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής
            • Φωτογραφίες
        • Εγγραφές
        • Μαθήματα
            • Περιγράμματα μαθημάτων
            • Πρόγραμμα μαθημάτων εξαμήνου
            • eClass
                • GUnet eclass
                • TEIEP Opencourses
                • ΥΠΕΘ Opencourses
        • Εξετάσεις
        • Πτυχιακή - Πρακτική
        • Βαθμός πτυχίου - πτυχίο
        • Επαγγελματική αποκατάσταση
        • Erasmus
        • Αξιολόγηση τμήματος
        • Χάρτης
    • Γεωπόνοι
        • Οδηγός Σπουδών
            • Αναλυτικός Οδηγός Σπουδών_Τμ. Γεωπονίας_2019
            • Περιληπτικός_Οδηγός Μεταπτ & Διδακτορ. Σπουδών_Τμ. Γεωπ_2019
            • Περιληπτικός_Οδηγός Σπουδών_Τμ. Γεωπονίας_2019
    • Άνθρωποι
        • Προσωπικό
        • Εκπρόσωποι φοιτητών
    • Ανακοινώσεις - Έντυπα
        • Ανακοινώσεις
        • Έντυπα γραμματείας
        • Forum
    • R&D
        • Εργαστήρια & Ειδικές Μονάδες
        • Έργα
        • Δημοσιεύσεις
        • Συνεργασίες
        • Επισκέψεις στο τμήμα
    • Μεταπτυχιακά
        • Υδατοκαλλιέργειες – Παθολογικά προβλήματα εκτρεφόμενων υδρόβιων οργανισμών
        • Αειφόρα Έργα Πράσινου
        • Αγροχημεία –Εφαρμογές στη ζωική και φυτική παραγωγή/φαρμακευτικά φυτά
  • Home /
  • Projects /
  • GREEN PORK

GREEN PORK

Λεπτομέρειες
Κατηγορία: Projects

 

 

 

GREEN PORK

 

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωργικής Μηχανικής

9_συνέδριο_NOVISAD.pdf

Effect of Dietary Iron Sulfate and Iron Chelate on Growth Performance

8_Ελαιοκραμβόπιτα_Συνεδρ._Ιωάννινα_2014.pdf

Alternative protein sources to soybean meal in pig diets

5._Rapeseed_to_substitute_soybean_meal-_Skoufos.pdf

Effects of dietary iron chelate supplementation in swine nutrition on growth performance and meat quality characteristics

_FINAL_IRON_CHELATE_AND_PIGS_TURKEY.pdf

12ο_ΠΚΣ_ΑΘΗΝΑ_2015.pdf

τελική_έκθεση_GREEN_PORK.pdf

11o_Paper_16_JAFS_iron_chelate_final.pdf

13o_EΓΜΕ_Final_paper_No105_EGME2015.pdf

Κατευθύνσεις

  • Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου
  • Ζωικής Παραγωγής
  • Φυτικής Παραγωγής
  • Greek
  • English (UK)

Πρόσφατα Θέματα

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Μεταπτυχιακά

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Αξιολόγηση τμήματος

Αξιολόγηση τμήματος

Εργαστήρια & ειδικές μονάδες

Εργαστήρια & ειδικές μονάδες έρευνας και τεχνολογίας του τμήματος

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • ΤΕΙ Ηπείρου
  • Βιβλιοθήκη
  • Eιδικός Λογαριασμός

Σπουδαστικά

  • Βιβλία
  • Βαθμολογία
  • Μέριμνα
  • ΔΑΣΤΑ

Έργα έρευνας & ανάπτυξης

  • Agroquality
  • Tendon Therapy Train
  • IRMA
  • URBAN
  • Green Pork

Επικοινωνία

Κωστακιοί Άρτας, Τ.Κ. 47100, Άρτα

2681050230, 2681050200

tegeo@teiep.gr

Ώρες γραμματείας για φοιτητές:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 12:00

© 2025 ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας

  • Σύνδεση
Go Top