Επειδή το Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο μάθημα, το εργαστήριο Παραγωγικής Γεωργίας - Φυτουγείας του τμ. Γεωπονίας σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, θα προβάλουν το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 την ταινία
«El οlivo» / "Η ελιά" 
Παραγωγής 2016, διάρκειας 100 min, σε σκηνοθεσία Icíar Bollaín, με πρωταγωνιστές τους Anna Castillo, Javier Gutiérrez και Pep Ambròs. 
Δείτε το διαφημιστικό της ταινίας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=zyecog9fk74
 
el olivo
 

Πρόγραμμα | Σάββατο 10 Απριλίου 2021 | «El οlivo» / "Η ελιά"
 
  1. Στις 20:45 θα συναντηθούμε στην ομάδα MS-Teams Ταινία; (κωδικός ομάδας: 9ie7jav) όπου θα γίνει μια πολύ σύντομη παρουσίαση της ταινίας και θα δοθούν οδηγίες και στοιχεία πρόσβασης στην προβολή.
  2. Η προβολή της ταινίας θα είναι διαθέσιμη από τις 21:00 μέσα από την ομάδα Ταινία;. Δυνατότητα πρόσβασης στην ταινία θα έχουν μόνο μέλη της ομάδας με ιδρυματικό λογαριασμό Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  3. Στις 22:30, μετά το τέλος της ταινίας, στην ίδια συνάντηση με την αρχική, μπορούμε να συζητήσουμε για την ταινία, για προτάσεις επόμενων προβολών αλλά και για ότι άλλο μας κάνει κέφι. Εννοείται ότι όποια/ος επιθυμεί μπορεί να παραμείνει συνδεμένη/ος στη συνάντηση καθόλη τη διάρκεια της ταινίας.
Τα λέμε εκεί και τότε!