logo olive culture 72dpi

Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certifιed good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, creating innovative local products and supporting relevant SMEs

Στο πλαίσιο του έργου OLIVE_CULTURE, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση ομάδας γευσιγνωσίας επιτραπέζιας ελιάς.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από μέλη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΙΤΑΠ) τον Φεβρουάριο 2021.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν παρακαλούνται να στείλουν έως 31/1/2021, μήνυμα στον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου από πλευράς Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Πληροφορίες:

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Γεωπονίας

Εργαστήριο Παραγωγικής Γεωργίας & Φυτουγείας, Β1

Τ 2681050249 (καθημερινά 9:00-15:00)