Ψάχνεις Χρηματοδότηση; Έλα στο Open Day των PARSEC-agROBOfood


Έχεις μια καινοτόμα ιδέα και ψάχνεις για χρηματοδότηση;
Έχουμε την απάντηση!

Tην Παρασκευή 22/11, στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του i4Gpro (Εγνατίας 154, 54636, Θεσσαλονίκη) σε περιμένουμε στο «PARSEC-agROBOfood Open Day», όπου θα παρουσιάσουμε τα έργα, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τις σημαντικές ημερομηνίες και θα συζητήσουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν! Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ.

Σχετικά με το PARSEC
Υπόβαλλε αίτηση μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου!
Το PARSEC χρηματοδοτεί ιδέες για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ή/και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν δορυφορικά δεδομένα και επικεντρώνονται σε έναν από τους τρεις παρακάτω αναπτυσσόμενους τομείς: τρόφιμα, ενέργεια και περιβάλλον.  Το έργο θα διαθέσει συνολικά 2,5 εκατ. Ευρώ για χρηματοδότηση. Αφήνοντας κατά μέρος την πάγια τακτική της υποβολής αιτήσεων, το PARSEC καλεί startups, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και άλλα φυσικά πρόσωπα να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στο οποίο θα παρουσιάσουν την ιδέα τους και να το υποβάλλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του PARSEC μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με το agROBOfood
Το agROBOfood έχει στόχο τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οικοσυστήματος για την αποτελεσματική ανάπτυξη και υιοθέτηση των τεχνολογιών ρομποτικής στον αγροδιατροφικό τομέα.
Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που αναμένεται να διατεθεί από το agROBOfood ανέρχεται στα € 8 εκατ. Ευρώ. Για να επιτευχθεί αυτό, το agROBOfood θα χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό των «Open Calls» μέσω των οποίων θα καλέσει SMEs, startups, κλπ. να υποβάλλουν αίτηση για χρηματοδότηση. Η υποβολή προτάσεων στο πρώτο Open Call του agROBOfood ξεκινάει από 1 Μαρτίου 2020 έως και 31 Μαΐου 2020, ενώ μέχρι το τέλος του 2021πρόκειται να ακολουθήσουν δυο επιπλέον Open Calls.

 

 

--

Theodora Kokkinou

Copernicus Thessaloniki Hackathon Team

 


DRAXIS  ENVIRONMENTAL S.A. 

54-56 Themistokli Sofouli str., 54655, Thessaloniki, GR

 

T: +30 2310 274566 | F: +30 2310 253819

http://www.draxis.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.