Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο (αίθουσες 2 και 3, ώρα έναρξης 17:30), η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς.

Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου θα εκπροσωπήσουν ο Δρ. Γεώργιος Μάνος και ο Δρ. Ιωάννης Τσιρογιάννης, με επιστημονική παρέμβασή τους με θέμα: "Το περιβόλι της Ηπείρου - Η εξέλιξη των καλλιεργειών στον κάμπο της Άρτας".

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αρταίων και την Πανειπηρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και στοχεύει, στη γνωριμία του κοινού της πρωτεύουσας με τα χαρακτηριστικότερα προϊόντα του κάμπου της Άρτας, καθώς και στην προβολή τόσο των προϊόντων όσο και της ίδιας της Άρτας στο αθηναϊκό κοινό.

Δύο ημέρες αργότερα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 11:00΄ στη Γραμμενίτσα, το αρτινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο δεύτερο μέρος της Γιορτής, όπου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θα μαγειρέψουν συνταγές βασισμένες στο πορτοκάλι, στο μανταρίνι, στο ακτινίδιο και στην ελιά, και θα αξιολογηθούν από τους σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων.

Για να δείτε την Πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.