logo olive culture 72dpi 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
 στα πλαίσια του έργου:
OLIVE_CULTURE
Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certifιed good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, creating innovative local products and supporting relevant SMEs

δείτε τη σελίδα του έργου στο Facebook

 
 
8 Οκτωβρίου 2020, ώρα έναρξης 19:30
 
Σύνδεση μέσω MS-Teams, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για τον τρόπο σύνδεσης ώστε να την παρακολουθήσετε θα βρείτε στη σελίδα του oli-HUB: http://tegeo.teiep.gr/projects/1254-oc
 
Πρόγραμμα
19:30-19:40
Εισαγωγή - Παρουσίαση έργου «OLIVE CULTURE»

19:40 - 20:30
Καλτσής Ιωάννης, MSc Γεωπόνος, Διευθύνων σύμβουλος PROTYPON ΑΕ
  • Απαιτήσεις σήμανσης και πιστοποίησης ελαιοκομικών προϊόντων-νομοθετικό πλαίσιο
  • Υποστήριξη επωνυμίας και μάρκετινγκ προϊόντων
  • Συζήτηση - ερωτήσεις
 
20:30-21:00
Μπάκος Θεόδωρος, Γεωπόνος
  • Επίδειξη χρήσης οργάνων μέτρησης χαρακτηριστικών άλμης: αναλογικό αλατόμετρο (πυκνόμετρο) και pΗμετρικές ταινίες
 
21:00-21:30
Φωτιά Κωνσταντίνα, Γεωπόνος
  • Επίδειξη χρήσης οργάνων μέτρησης χαρακτηριστικών άλμης: ψηφιακό πολυπαραμετρικό όργανο μέτρησης pH, αγωγιμότητας, ολικών στερεών, αλατότητας, θερμοκρασίας
 
Συντονιστής: Γιάννης Λ. Τσιρογιάννης, Γεωπόνος
Γεωργικός Μηχανικός, MSc., PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Επ. Υπεύθυνος έργου OLIVE-CULTURE
 
Σημαντική σημείωση
Στο πλαίσιο του έργου OLIVE-CULTURE, διατίθενται από τον Δήμο Νικολάου Σκουφά αναλογικά αλατόμετρα (πυκνόμετρα) και pΗμετρικές ταινίες σε παραγωγούς και οικοτέχνες βρώσιμης ελιάς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2681360332