ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Π.Ι. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

22/05/2020

Με απόφαση της με αριθμ.29/15-05-2020 της Συνέλευσης του Τμήματος Γεωπονίας θα γίνει εξ αποστάσεως η διδασκαλία των εργαστηριακων μαθημάτων, η οποία θα αρχίσει την Δευτέρα 25 ΜΑΙΟΥ 2020 .

Κατά συνέπεια θα πρέπει όλοι οι φοιτητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως εργαστηριακά  μαθήματα του Τμήματος Γεωπονίας να εγγραφούν σε κάθε μάθημα σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία.

  1. Διαβάστε το συνημμένο αρχείο με τις διευθύνσεις email των διδασκόντων για τα εργαστηριακά μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2019-2020.
  2. Βρείτε τα εργαστηριακά μαθήματα που έχετε δηλώσει ότι θα παρακολουθήσετε στη δήλωσή σας. 
  3. Στείλτε ένα ξεχωριστό μήνυμα email για κάθε μάθημα, στον αντίστοιχο διδάσκοντα με τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΓΡΑΨΤΕ: (όπου …………... Να γράψετε το μάθημα)

Για εγγραφή στο μάθημα: ……………..

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ EMAIL ΓΡΑΨΤΕ:

Για εγγραφή στο μάθημα: ……………..

Ονοματεπώνυμο

Αριθμός Μητρώου.

  1. Στη συνέχεια, ο κάθε διδάσκοντας θα σας ενημερώσει για την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει για τη διδασκαλία και για τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή και την παρακολούθηση.

Η προτεινόμενη πλατφόρμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι η πλατφόρμα Microsoft MS Teams, στην οποία οι φοιτητές/τριες δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας MS Teams στους αντίστοιχους οδηγούς του Παν. Ιωαννίνων:    

https://www.uoi.gr/ex-apostaseos-mathimata-meso-tis-platformas-sygchronis-ekpaideysis-msteams/

Για διευκόλυνση των φοιτητών/τριών, σας ενημερώνουμε ότι το λογισμικό Μicrosoft MS Teams μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστή χωρίς υποχρεωτικά να εγκατασταθούν και τα Microsoft Office 365. Επίσης, μπορεί να εγκατασταθεί και σε smartphone.

Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και online, χωρίς εγκατάσταση, με τη χρήση περιηγητή ιστού (web browser) Microsoft Edge ή Google Chrome:   https://teams.microsoft.com

  1. Η διδασκαλία των εργαστηριακών  μαθημάτων θα γίνει σύμφωνα με το  πρόγραμμα διδασκαλίας που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του τμήματος