ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Π.Ι. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

23/3/2020

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πρέπει να γίνει εξ αποστάσεως η διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων, η οποία θα αρχίσει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Κατά συνέπεια θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 όλοι οι φοιτητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως θεωρητικά μαθήματα του Τμήματος Γεωπονίας να εγγραφούν σε κάθε μάθημα σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων του Τμήματος Γεωπονίας δεν θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου 2020. Θα ενημερωθείτε στο μέλλον σχετικά με αυτό το θέμα.

  1. Διαβάστε το συνημμένο αρχείο με τις διευθύνσεις email των διδασκόντων για τα θεωρητικά μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2019-2020.
  2. Βρείτε τα θεωρητικά μαθήματα που έχετε δηλώσει ότι θα παρακολουθήσετε στη δήλωσή σας. Προσοχή στο ότι τα εργαστήρια δεν θα
  3. Στείλτε ένα ξεχωριστό μήνυμα email για κάθε μάθημα, στον αντίστοιχο διδάσκοντα με τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΓΡΑΨΤΕ: (όπου …………... Να γράψετε το μάθημα)

Για εγγραφή στο μάθημα: ……………..

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ EMAIL ΓΡΑΨΤΕ:

Για εγγραφή στο μάθημα: ……………..

Ονοματεπώνυμο

Αριθμός Μητρώου.

  1. Στη συνέχεια, ο κάθε διδάσκοντας θα σας ενημερώσει για την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει για τη διδασκαλία και για τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή και την παρακολούθηση.

Η προτεινόμενη πλατφόρμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι η πλατφόρμα Microsoft MS Teams, στην οποία οι φοιτητές/τριες δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας MS Teams στους αντίστοιχους οδηγούς του Παν. Ιωαννίνων:    

https://www.uoi.gr/ex-apostaseos-mathimata-meso-tis-platformas-sygchronis-ekpaideysis-msteams/

Για διευκόλυνση των φοιτητών/τριών, σας ενημερώνουμε ότι το λογισμικό Μicrosoft MS Teams μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστή χωρίς υποχρεωτικά να εγκατασταθούν και τα Microsoft Office 365. Επίσης, μπορεί να εγκατασταθεί και σε smartphone.

Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και online, χωρίς εγκατάσταση, με τη χρήση περιηγητή ιστού (web browser) Microsoft Edge ή Google Chrome:   https://teams.microsoft.com

  1. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνει σύμφωνα με το «Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας εαρινού εξάμηνου 2019-2020», όπως ισχύει.

 

 

Δείτε τα μαθήματα που γίνονται εξ' αποστάσεως ΕΔΩ.