Στα πλαίσια του έργου RE.CO.RD TTT REcycling Strategies for the COastal Sustainable Waste Management towards R&D Innovation,  INTERREG Greece-Italy, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο Χειμερινό Σχολείο με τίτλο «Βιώσιμη Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών» με θέμα τη βιώσιμη διαχείριση των ακτών με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος από τα πλαστικά απορρίμματα και την ανακύκλωση.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε  20 συμμετέχοντες, 10 από την Ελλάδα και την 10 από την Ιταλία και μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες, απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές, τεχνικοί και άλλες ειδικότητες θετικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιστημών, καθώς και εκπρόσωποι δημόσιων και άλλων οργανισμών (Λιμένων, Δήμων κ.α.) που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε θέματα βιώσιμης διαχείρισης απορριμμάτων, και κυρίως των πλαστικών, σε παράκτιες περιοχές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, τα μαθήματα γίνονται στην αγγλική γλώσσα και θα πραγματοποιηθούν στην Άρτα 24-28 Φεβρουαρίου 2020. Για τους συμμετέχοντες που κατοικούν εκτός Άρτας, θα καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποίηση Παρακολούθησης.

Προθεσμία συμμετοχής: 07/02/2020

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Σεμιναρίου και η Πρόσκληση.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 2681050243