ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Εξετάσεις για το Εργαστηριακό μέρος του μαθήματος της Αγροοικολογιας του προγράμματος Τεχνολογίας Γεωπονίας (του ΤΕΙ Ηπείρου)

Η παρούσα ανακοίνωση δεν επηρεάζει και δεν αφορά τους φοιτητές που έχουν γραφτεί στο Γεωπονικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αφορά φοιτητές του προγράμματος Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου.

----------------------------------------------------------------------------------------------

1) Όσοι φοιτητές παρακολούθησαν στο παρελθόν αλλά δεν πέρασαν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος της Αγροοικολογιας του προγράμματος Τεχνολογίας Γεωπονίας (του ΤΕΙ Ηπείρου) μπορούν να το εξεταστούν στις εξετάσεις του Εργαστηριακού μέρους που έχουν προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 20-01-2019). Για τυχόν διευκρινήσεις και τη υλη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ διδάσκοντα του εργαστηριακού μέρους κ. Χαράλαμπου Α. Κουτσούκη.

2)Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει το εργαστηριακό μέρος/ δήλωσαν για πρώτη φορά το εργαστηριακό μέρος της Αγροοικολογίας το Χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2018-19) θα έχουν την δυνατότητα να εξεταστούν και για το εργαστηριακό μέρος κατά την διάρκεια των εξετάσεων της θεωρίας του μαθήματος (σε αυτή την περίπτωση η υλη θα είναι κοινή με αυτή που υπάρχει στο eclass του θεωρητικού μέρους του μαθήματος https://eclass.gunet.gr/courses/OCGU177/

Καλή επιτυχία

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Κοσμάς Ναθαναηλίδης