Από το Δήμο Αρταίων, γίνεται γνωστό ότι θα διατεθεί λεωφορείο για τη μετακίνηση στην Αθήνα όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την 4η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής απο το Δημαρχείο και θα επιστρέψει στην Άρτα μετά το τέλος της εκδήλωσης –περίπου στις 21:30-. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 2681023573.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ

 

Σχετικά με την εκδήλωση:

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο (αίθουσες 2 και 3, ώρα έναρξης 17:30), η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς.

Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου θα εκπροσωπήσουν ο Δρ. Γεώργιος Μάνος και ο Δρ. Ιωάννης Τσιρογιάννης, με επιστημονική παρέμβασή τους με θέμα: "Το περιβόλι της Ηπείρου - Η εξέλιξη των καλλιεργειών στον κάμπο της Άρτας".

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αρταίων και την Πανειπηρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και στοχεύει, στη γνωριμία του κοινού της πρωτεύουσας με τα χαρακτηριστικότερα προϊόντα του κάμπου της Άρτας, καθώς και στην προβολή τόσο των προϊόντων όσο και της ίδιας της Άρτας στο αθηναϊκό κοινό.

Δύο ημέρες αργότερα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 11:00΄ στη Γραμμενίτσα, το αρτινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο δεύτερο μέρος της Γιορτής, όπου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θα μαγειρέψουν συνταγές βασισμένες στο πορτοκάλι, στο μανταρίνι, στο ακτινίδιο και στην ελιά, και θα αξιολογηθούν από τους σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων.

Για να δείτε την Πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.