Πανεπιστημιούπολη Κωστακιοί, 47100 Άρτας                                                  

Πληροφορίες: Τσίτρα Καλούδα

26810 50179   fax 2681050240

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.          

Το Τμήμα Γεωπονίας θα πραγματοποιήσει στις 13/12/2019 ημέρα Παρασκευή, τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων των αποφοίτων του στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Άρτα).

Παρακαλούνται οι απόφοιτοι να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας με την αστυνομική τους ταυτότητα από τις 8:30π.μ. έως 10:30π.μ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ.

Οι απόφοιτοι που θα παρευρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας (ώρα 11:00 π.μ.) είναι όσοι έχουν αριθμό πτυχίου από 361 έως 382 με εκδότη το πρώην Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και από 1 έως 47 με εκδότη το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .

                                                                                                Από την Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας

 

για την ανακοίνωση με τους αριθμούς μητρώου των αποφοίτων πατήστε εδώ